Shtëpi > Sudoku me një rrjetë merimange
Sudoku me një rrjetë merimange

Në këtë lojë klasike Sudoku, plotësoni vendet bosh me numrat nga 1 deri në 9. Çdo katrore, kolona rresht dhe 3x3 duhet të përmbajë të njëjta që një shifër të vetme.

Të gjitha lojrat
Sudoku-me-nje-rrjete-merimange
Dashuri : 9
Urrej : 9
Vota : 18
9