Shtëpi > Loja Sudoku me monsters frikshme
Loja Sudoku me monsters frikshme

Në këtë rrjet, monsters kanë zëvendësuar numrat, megjithatë, rregullat janë të njëjta. Çdo kolonë, rresht, dhe katrore duhet të përmbajë një nga monsters.

Të gjitha lojrat
Loja-sudoku-me-monsters-frikshme
Dashuri : 30
Urrej : 8
Vota : 38
9